Polska Lewica

BUDUJE NOWY PORTAL INTERNETOWY SKIEROWANY DO SZEROKO POJMOWANEGO WYBORCY O POGLĄDACH LEWICOWYCH .

Jest plan aby komunikować sytuacje, zdarzenie, działania, bezprawie i działania prawne, ale niegodne społeczeństwa demokratycznego w XXI wieku.

Będziemy pokazywali POSTACI  LEWICY niezależnie od partii politycznej do której należą lub nie.  Pokażemy istotne zjawiska i potrzeby społeczne.

Aby spełnić własne oczekiwania musimy zbudować zespół oparty o wolontariat bo rząd kasy na takie przedsięwzięcie medialne nie da.

Jesteś dziennikarką(em) albo studentką(em) dziennikarstwa,  innych kierunków, interesujesz się tematyką społeczną czy polityczną? Ciekawią cię sprawy lokalne i polityka na szczeblu samorządowym? Śledzisz działalność aktywistyczną w swoim województwie, mieście, miasteczku, wsi, lesie. Bronisz praw Kobiet? Wkurza cię deweloper, zabudowujący każdą wolną przestrzeń? Do łez doprowadzają cię ścieki lejące się do rzeki, lub złote algi, chcesz ochraniać klimat i przyrodę? Chcesz nagłośnić problemy, z jakimi borykają się lokalne media? A może chcesz relacjonować jesienne wybory do parlamentu i kampanię wyborczą w swoim okręgu? Masz lewicowe poglądy? Zgłoś się do nas, zarejestruj, nawiąż kontakt.

PRZEBIJEMY BĄBELEK MEDIALNY JAKI FUNDUJĄ NAM RZĄDZĄCY.

DLA KAŻDEGO WOJEWÓDZTWA, MIASTA, GMINY, MIEJSCOWOŚCI PRZYGOTUJEMY WŁASNE MOŻLIWOŚCI INFORMACYJNE, PRZYDZIELAJĄC MIEJSCE NA PORTALU. PIERWSZEŃSTWO PUBLIKACJI PRZYDZIELIMY MATERIAŁOWI VIDEO. ZACZNIJCIE OD WŁASNEJ AUTOPREZENTACJI WYKORZYSTUJĄC np. WŁASNY TELEFON ( nie dłuższy niż 3 minuty).

OSOBY KTÓRE NIE SĄ ZNANE REDAKCJI MOGĄ REJESTROWAĆ SIĘ ZA POMOCĄ ARKUSZA ale każdy redaktor czy inna osoba publikująca będzie podlegała weryfikacji przed otrzymaniem uprawnień redakcyjnych.  Rejestracja – lewica.tv

Administratorem Twoich danych osobowych przesłanych za pomocą arkusza jest admin portalu lewica.tv . Kontakt z administratorem ochrony danych osobowych możliwy jest pod adresem e-mail: admin(at)lewica.tv  (at) należy zamienić na “@” . Twoje dane będą przetwarzane w celu przeprowadzenia procesu rekrutacji. Prosimy o nie zapisywanie, czy udostępniania danych wrażliwych.

error: Content is protected !!