O nas

Media to serce i puls sceny politycznej XXI wieku. Społeczeństwo wyrabia sobie zdanie, pogląd, emocje na podstawie danych jakie otrzymuje z? mediów …….wszystkich mediów. Obecnie mamy powszechnie dominującą pozycje tzw. mediów narodowych czyli telewizji Prezesa Jacka Kurskiego. Na utrzymanie dominującej narracji otrzymują 2.000.000.000,-zł rocznie ponad środki jakie odstają z podatku zwanego abonamentem. Podatku? tak jest to danina publiczna o charakterze obowiązkowym. Otumaniają Polaków za ich własne pieniądze. Jak myślisz ze poprzez niechęć do oglądania TVP czy TVP INFO nie przykładasz się do ich propagandy to się mylisz. Co roku z TWOICH podatków Sejm przekazuję kwotę kilku miliardów złotych aby przekazywać wszystkim nam POLAKOM propagandę partii rządzącej. Będziemy próbowali przekazywać informacje obywatelską, tj robioną własnym telefonem komórkowym, własnym tabletem, własnym komputerem. Jedynym kryterium będzie rzetelność, równość wobec mediów i prawa, pokazywanie problemów słabszych, będących w mniejszości. Aby utrzymać portal spróbujemy zrobić zrzutkę, ale to informacja na przyszłość. Teraz zbudowaliśmy pierwszą informacje – wizytówkę.